Recent

Author Topic: Cranky Source Docs  (Read 6105 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline frailer

  • Sydney, OZ.
  • Global Moderator
  • Supreme Ninja
  • *****
  • Posts: 11819
  • Gender: Male
  • Older, and digitally challenged
  • Gender: male
Cranky Source Docs
« on: May 02, 2008, 10:01:55 AM »
Want to replace a Source Doc PDF page. Trouble is, have already Trashed the earlier one. When I "Add" the new replacement page, it wants to know where the orig page is, even though the newie has a different file name. I answer, "No", not interested in the whereabouts of the old one. But Dyna won't let me bring in the new one, until I've put out an APB and arrested the old one... thrown it back in the clinck   :police:   :huh:

Solution: either retrieve from Trash the oldie and place back in folder; or, remove all and bring in all new Source Docs. Not a big deal..but.. :undecided:  Or, don't remove unwanted Source PDFs until you've finished the job; illogical IMO.

..just a Dyna quirk, or me?

er...any Dyna users There...There...There.... :laugh:
Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Now just an honorary member.

Offline beermonster

  • since my op i now have a
  • Ninja Member
  • *
  • Posts: 3879
  • Gender: Male
  • real pussies shoot
Re: Cranky Source Docs
« Reply #1 on: May 02, 2008, 10:26:15 AM »


no - not here - just a post whore on a slow friday afternoon :police:
Leave me here in my - stark raving sick sad little world

Offline frailer

  • Sydney, OZ.
  • Global Moderator
  • Supreme Ninja
  • *****
  • Posts: 11819
  • Gender: Male
  • Older, and digitally challenged
  • Gender: male
Re: Cranky Source Docs
« Reply #2 on: May 02, 2008, 05:35:20 PM »
'soky, beer. Any reply appreciated. I suspect that PREPS may ask a similar question, but when answered in the negative, let's you continue. May resort to asking a question to Dyna on this.   :rolleyes:  Just seems like a crazy restriction to me. But it could also be something I'm doing/not doing.
Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Now just an honorary member.

Offline Joe

  • Master of Nothing
  • Administrator
  • Ninja Warlord
  • *****
  • Posts: 38749
  • Gender: Male
    • B4Print.com
  • Gender: male
Re: Cranky Source Docs
« Reply #3 on: May 02, 2008, 06:36:42 PM »

'soky, beer. Any reply appreciated. I suspect that PREPS may ask a similar question, but when answered in the negative, let's you continue. May resort to asking a question to Dyna on this.   :rolleyes:  Just seems like a crazy restriction to me. But it could also be something I'm doing/not doing.


Nope, Preps does not ask for the original when you try to place a new file. Preps just doesn't care where the old one went. :grin:
Mac OS 11.5.2 Big Sur | Prinergy 9.0.1.125 | Adobe Creative Cloud 2021 | TWO Fuji CTP Units

I'm Sorry I Hurt Your Feelings When I Said You Were Stupid. I Honestly Thought You Already Knew

Offline frailer

  • Sydney, OZ.
  • Global Moderator
  • Supreme Ninja
  • *****
  • Posts: 11819
  • Gender: Male
  • Older, and digitally challenged
  • Gender: male
Re: Cranky Source Docs
« Reply #4 on: May 02, 2008, 08:42:30 PM »


'soky, beer. Any reply appreciated. I suspect that PREPS may ask a similar question, but when answered in the negative, let's you continue. May resort to asking a question to Dyna on this.   :rolleyes:  Just seems like a crazy restriction to me. But it could also be something I'm doing/not doing.


Nope, Preps does not ask for the original when you try to place a new file. Preps just doesn't care where the old one went. :grin:




:shrug:
Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Now just an honorary member.

Offline doubting_thomas

  • Live it
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 273
  • Gender: Male
  • FSC is a 4 letter word
Re: Cranky Source Docs
« Reply #5 on: May 03, 2008, 01:12:04 AM »
Crap week you're having, frailer. For what it's worth...

I'm drinking doubles tonight for ya. Next week = new leaf. I hope at least. My week's been a fool's errand.
« Last Edit: May 03, 2008, 01:16:34 AM by doubting_thomas »

Offline frailer

  • Sydney, OZ.
  • Global Moderator
  • Supreme Ninja
  • *****
  • Posts: 11819
  • Gender: Male
  • Older, and digitally challenged
  • Gender: male
Re: Cranky Source Docs
« Reply #6 on: July 03, 2008, 07:37:38 AM »
Seems maybe you gotta flick the old one from the Source List/Run List first. Then it isn't looking for it. Shall test further.
Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Now just an honorary member.

Offline frailer

  • Sydney, OZ.
  • Global Moderator
  • Supreme Ninja
  • *****
  • Posts: 11819
  • Gender: Male
  • Older, and digitally challenged
  • Gender: male
Re: Cranky Source Docs
« Reply #7 on: January 15, 2009, 05:08:08 AM »
LOL, I got this warning before posting...

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.           :laugh:


For the other 2 Dyna users out there, plus anyone on a new learning curve, I have now adopted standard procedure for replacing pages.

-delete page to be flicked, from Run List.
-add, with "Options", to desired page: i.e. choose that page number, which you would do anyway. All back to square 1.

I didn't realise Bat Masterson had a job as as a developer at Dynagram, in a previous life. Dynastrip can sometime "shuffle" files in the Run List, if you rely on it to get rid of the page automatically, rather than deleting.
Hope this makes sense...but then what in Dyna does... :huh:

Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Now just an honorary member.