B4Print.com

Workflows => Enfocus => Topic started by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 07:56:20 AM

Title: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 07:56:20 AM
Hi y'all,

Just updated Acrobat to the latest and suddenly Pitstop is not working right.

When I use the selection tool, it selects but does not SHOW the item is selected. Not good.

We're using Pitstop 13 which I know is pretty old. We could not survive without Pitstop at this place with the type of work we do.

Is an upgrade imminent?  :drunk3:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 08:30:59 AM
Hmmmm, just downloaded the trial version (2021) and it's the same thing, you can select but you can't see the selection.

 :facepalm:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 08:37:27 AM
Latest Acrobat feature? Working blindly in PitStop?
 :facepalm:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: DCurry on September 15, 2021, 08:47:05 AM
We got an email from Enfocus telling us that they are upgrading their license servers on Sat. Sept. 18 and that for a brief period you can't sign in or out, uninstall, re-assign, activate a license key or manage subscriptions. The email looks like the date is a variable so perhaps they are rolling it out gradually and it got you guys already?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 08:55:51 AM
Latest Acrobat feature? Working blindly in PitStop?
 :facepalm:

Have you tried quitting out of Acrobat and restarting? Reboot the Mac? Sometimes Pitstop just stops working on my Mac where it won't select anything. I have quit Acrobat and restart it to get it back.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 08:56:33 AM
I will give it a go Joe.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 09:12:33 AM
Grrrr, no. Suspicious that it happened RIGHT AFTER the update.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 09:50:18 AM
I would try re-installing Pitstop. Are you running Acrobat DC? Version of Mac OS?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 09:53:17 AM
OS: 10.14.6 (18G103)

DC: 2021.007.20091 (updated yesterday).



Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 10:11:42 AM
Dumb question: how do I get rid of the trial version and go back to 13?

Seems the version is not the problem here.

 :facepalm:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 10:22:07 AM
Looks like my DC updated overnight. I'm seeing the same issue.

 :facepalm:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 10:29:15 AM
I have sent out the bat signal to ABC.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 10:32:55 AM
Oh no, please help ABC
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 10:41:06 AM
Looks like my DC updated overnight. I'm seeing the same issue.

 :facepalm:

Oh no. Well last week we dealt with the .lockbit ransom virus which almost decimated every file we have here on the server. There was 2 internal backups and they got .lockbitted too. Luckily the IT consultant had a cloud backup that was ok. This seems minor in comparison to that. But could be a huge headache down the road if there isn't a fix for it soon. Can we go back to a previous version of Acrobat before the update?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 10:45:11 AM
ANYBODY ELSE? I THINK 3 OR 4 WOULD MAKE A CONSENSUS. WHY AM I YELLING? I ALWAYS YELL WHEN I AM SCARED!

 :drunk3: :drunk3: Oh, a bit better now.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 10:45:52 AM
Looks like my DC updated overnight. I'm seeing the same issue.

 :facepalm:

Oh no. Well last week we dealt with the .lockbit ransom virus which almost decimated every file we have here on the server. There was 2 internal backups and they got .lockbitted too. Luckily the IT consultant had a cloud backup that was ok. This seems minor in comparison to that. But could be a huge headache down the road if there isn't a fix for it soon. Can we go back to a previous version of Acrobat before the update?

I doubt if you can revert back. If you have a current backup maybe? I dunno.

I also opened a support case with Enfocus.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 10:57:08 AM
If anyone has Acrobat DC that has not updated to the latest version yet and are running Pitstop I would disable Acrobats auto update feature. See attached below.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: David on September 15, 2021, 11:06:32 AM
I was just informed that the only mac here with big sur on it has issues with Acrobat DC...
it will not launch at all.

WTF?

Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 11:09:15 AM
I'm running Big Sur and mine launches. But I have the same issue with Pitstop that pspdfppdfxhd is seeing.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 11:22:20 AM
Global changes are working. You just can't see your selection. When you grab a fill it picks it up properly. I have noticed as well that the Design Layout is not working so you can't see any guides. I use that one fairly often as well.


 
S.O.S
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: abc on September 15, 2021, 11:30:32 AM
Talked to support, seems Adobe changed something and selections are not displaying.
Will let you know as soon as I hear anything.
Come as a surprise as you can probably tell!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: David on September 15, 2021, 11:31:15 AM
uninstalling DC right now, we'll see what happens
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: David on September 15, 2021, 11:39:33 AM
uninstaller missing its original
using acro cleaner now and it locks up


thank you adobe, I was needing something to do in my spare time


 :shoots_self:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 12:09:01 PM
 :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :drunk3: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :drunk3: :drunk3: :vomit:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 01:20:31 PM
We had a few iMacs that had not had Acrobat updated yet. We renamed the Acrobat DC application on the Macs that were affected and then we copied the Acrobat DC application file from an unaffected Mac to the affected Macs and we got the problem fixed for now. We also turned off Auto Update in Acrobat Preferences for now.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 01:38:09 PM
That's a good solution. We only have 2 macs and the other one is not a production machine. I don't think it's been updated in a year. Not a viable option here. :facepalm:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 01:47:41 PM
Check your PM's. I sent you a link.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 02:01:11 PM
Awesome!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 02:08:59 PM
uninstaller missing its original
using acro cleaner now and it locks up


thank you adobe, I was needing something to do in my spare time


 :shoots_self:

Has anyone seen David since this post? I fear for his safety. (or those around him) :rotf:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 02:17:34 PM
I HEAR YA!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: David on September 15, 2021, 02:19:40 PM
nobody move or the IT guy gets it...


 :rotf:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 02:24:15 PM
Check your PM's. I sent you a link.

Okay, that worked Joe, now, could I please ask you to defer your retirement plans till I retire in about 3 years 11 months?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: abc on September 15, 2021, 02:25:40 PM
Seems to only be a problem on Mac, not Windows.
That would seem to be logical, as one of the major features of this Acrobat update is support for the new Apple Silicon ARM machines.

Will let you know more when I get it.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 02:30:21 PM
(https://i.imgur.com/oCQQVxR.jpg)
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 02:39:34 PM
nobody move or the IT guy gets it...


 :rotf:

But you are the IT guy! :rotf: :rotf: :rotf:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 02:41:14 PM
Check your PM's. I sent you a link.

Okay, that worked Joe, now, could I please ask you to defer your retirement plans till I retire in about 3 years 11 months?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hahaha...we're interviewing a prospective replacement next Tuesday.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: born2print on September 15, 2021, 02:47:13 PM
nobody move or the IT guy gets it...


 :rotf:
Do as he say! Do as he say!!!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 04:06:39 PM
Seems to only be a problem on Mac, not Windows.
That would seem to be logical, as one of the major features of this Acrobat update is support for the new Apple Silicon ARM machines.

Will let you know more when I get it.

Is the day looming ahead when this industry will be windows only? I wonder. Fiery XF server will only run on pcs now. The guy at EFI told me they could not re-engineer their software to adapt to Apple’s many changes. I would be okay with that, i am using a pc about half of the time anyway.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: born2print on September 15, 2021, 04:15:44 PM
I just threw-up in my mouth a little bit, excuse me.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 04:26:10 PM
I just threw-up in my mouth a little bit, excuse me.

Yeah, well there was a time I would feel the same way, but keeping up with Apples ever changing tech landscape could be a big issue going forward. I think they are more concerned with iphones and ipads these days.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: born2print on September 15, 2021, 04:34:04 PM
Good point, I am a fan of Android so...
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 04:46:56 PM
Seems to only be a problem on Mac, not Windows.
That would seem to be logical, as one of the major features of this Acrobat update is support for the new Apple Silicon ARM machines.

Will let you know more when I get it.

Is the day looming ahead when this industry will be windows only? I wonder. Fiery XF server will only run on pcs now. The guy at EFI told me they could not re-engineer their software to adapt to Apple’s many changes. I would be okay with that, i am using a pc about half of the time anyway.

As long as it is after 12/31/21 I'm OK with that.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: born2print on September 15, 2021, 04:53:08 PM
 :P
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 05:05:05 PM
More than likely will be. I am probably a lot more comfortable with windows than most of y’all having to deal with excel with alot of mailing and variable work. Windows 10 has been solid as a rock and if Creative Cloud could run on it without font issues, etc., it would not be a big leap. I could just use iMac 5k monitor for a remote desktop like i do now when i need the pc. My retirement date will be between 3 years and infinity, so I am sure to be dealing with it.

EFI has abandoned running it’s sever on a mac. Our Navigator rip client will not work on any os above mojave. All the plugins we need could run on a pc.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 05:07:58 PM
Torn between two platforms, feeling like a fool, loving both of you, is breaking all the rules……
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 15, 2021, 06:23:52 PM
More than likely will be. I am probably a lot more comfortable with windows than most of y’all having to deal with excel with alot of mailing and variable work. Windows 10 has been solid as a rock and if Creative Cloud could run on it without font issues, etc., it would not be a big leap. I could just use iMac 5k monitor for a remote desktop like i do now when i need the pc. My retirement date will be between 3 years and infinity, so I am sure to be dealing with it.

EFI has abandoned running its server on a mac. Our Navigator rip client will not work on any os above mojave. All the plugins we need could run on a pc.

Switch to opentype fonts and you won't have that problem. They are cross platform. Postscript (and postscript fonts) are dead.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 15, 2021, 06:40:44 PM
Right, looks like it will be setting up to be not such a big deal.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 17, 2021, 09:21:55 AM
Just got an email from Enfocus not to update:

PitStop Pro Mac users shouldn't update to latest Adobe version
 
Dear Paul,
 
This week, Adobe released a new update for Adobe Acrobat.
Acrobat 21.007.20091 for subscribers of the Document Cloud (Continuous Track)
Acrobat 20.004.30015 for users with a perpetual license of Acrobat 2020 (Classic Track)
Unfortunately, the Mac version of this update introduced a problem for PitStop Pro: when you select an object(s) in PitStop Pro, the selected objects and anchor points are not displayed. There is no workaround for this issue, so we would like to advise PitStop users on a Mac not to update Acrobat at this time. Windows users are not affected.
 
We have reported the issue to Adobe, and are in discussion with their engineers on how to resolve the issue. Please be assured that we will resolve this issue as soon as possible. When there is a fix, we will let you know via email.
 
There is a knowledgebase article available on the topic.

In general, we recommend turning off automatic updates for Acrobat, to prevent inconvenient consequences in PitStop in the future.

Regards
Andrew Bailes-Collins
Senior Product Manager
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 17, 2021, 09:45:00 AM
Barn door open. Horses already gone.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: RMPrepress on September 17, 2021, 10:07:01 AM
This can be fixed by using your Time Machine backup for the entire Acrobat DC folder
We had 3 workstations affected and that worked....restart required.
Used a TM from yesterday afternoon.
Email from Enfocus landed in my junk.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: RMPrepress on September 17, 2021, 10:09:12 AM
Hope that helps someone....Time Machine is a wonderful thing!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 17, 2021, 10:39:33 AM
Yeah we just copied the DC app from an unaffected Mac and turned off auto update in Acrobats prefs.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 17, 2021, 10:46:10 AM
Forgot about using time machine.

Understandable as I was having a nervous breakdown.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 17, 2021, 10:49:21 AM
Forgot about using time machine.

Understandable as I was having a nervous breakdown.

Just remember you are the one that discovered this issue as far as I'm concerned. You're famous now! ;D
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 17, 2021, 11:16:30 AM
I will try not to let it go to my head!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 11:28:51 AM
I can't see the selection with my pitstop tool
It is selecting but I can't see the the lines that it selected
what the heck?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 11:44:34 AM
ugh! it seems acrobat updated, the guy that worked here for a month must have checked auto update
I never let anything update by itself.
How can I go back to the previous acrobat?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: David on September 17, 2021, 11:47:47 AM
This can be fixed by using your Time Machine backup for the entire Acrobat DC folder
We had 3 workstations affected and that worked....restart required.
Used a TM from yesterday afternoon.
Email from Enfocus landed in my junk.


Yeah we just copied the DC app from an unaffected Mac and turned off auto update in Acrobats prefs.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 11:51:31 AM
I don't have time machine set up.
can I uninstall and get the previous acrobat?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 11:56:22 AM
Ok I have an older Acro on my other Mac
just uninstall and install that one?
thanks!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 11:57:37 AM
Its 2018 so if anyone can get me the previous acrobat I would rather do that
thanks
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 02:02:31 PM
Hey! Enfocus provided a link to the previous acrobat download
Thanks Enfocus!!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 02:08:26 PM
Not looking forward to uninstalling, does anyone think the fix will come soon?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: born2print on September 17, 2021, 02:21:59 PM
I received an email from Enfocus warning of this issue, likely thanks due to ABC, but we heard it here first folks!
been turning it off on all macs since yesterday
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 17, 2021, 02:41:42 PM
Not looking forward to uninstalling, does anyone think the fix will come soon?

Tracy,

I can send you a link for an unaffected version. No need to uninstall or install anything. Just rename the app that isn't working and copy the one from my link. Download, unzip, and move in the Acrobat folder in the Applications folder. I will send the link via PM to you.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 03:16:37 PM
Hey! Thanks Joe
sheesh I was wondering if I was going to post: Oh crap you won't believe what happened!  :laugh:
I got through it, pitstop installed all my actions intact! whew!

Your awesome!
I was so impatient!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 03:19:47 PM
I didn't get my email till this morning!
If I had read it in the first few minutes I was here I might of caught it
adobe updated at 7:10 I start work at 7
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 17, 2021, 03:55:27 PM
I think the update made acro kinda glitchy
My first thought was ugh my computer is going out
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 17, 2021, 04:47:49 PM
It will be fine. It is just printing. No big deal. :rotf:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: born2print on September 17, 2021, 05:08:25 PM
 :drunk3:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 17, 2021, 07:09:24 PM
 :drunk3: :drunk3: :drunk3: It’s all good!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: PrepressCrapFixer on September 20, 2021, 08:18:37 AM
Not looking forward to uninstalling, does anyone think the fix will come soon?

Tracy,

I can send you a link for an unaffected version. No need to uninstall or install anything. Just rename the app that isn't working and copy the one from my link. Download, unzip, and move in the Acrobat folder in the Applications folder. I will send the link via PM to you.

Joe, Can you send a link to me too? Thanks
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 20, 2021, 08:43:26 AM
Sent you a PM with the link.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: PrepressCrapFixer on September 20, 2021, 09:12:48 AM
Thank you so much Joe!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 20, 2021, 10:31:14 AM
It will be fine. It is just printing. No big deal. :rotf:

[sigh] I wish I was retiring
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 20, 2021, 10:52:31 AM
Don't wish the years away Tracy. It is NOT as great as it sounds.  ;D
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Donomo on September 20, 2021, 10:53:41 AM
We had a few iMacs that had not had Acrobat updated yet. We renamed the Acrobat DC application on the Macs that were affected and then we copied the Acrobat DC application file from an unaffected Mac to the affected Macs and we got the problem fixed for now. We also turned off Auto Update in Acrobat Preferences for now.

On Friday I followed Joe's instructions above. Thanks Joe. It worked like a charm. This morning I started having the problem again, I quit Acrobat, then it worked fine. I quit Acrobat again and the problem reared it's ugly head once again.
I renamed the updated app xxAdobe Acrobat.app on Friday. Could the renamed app still launch randomly? I now moved the renamed app out of the folder completely. It seems to be working without issue now.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 20, 2021, 10:57:28 AM
I did notice some weird things similar to that a couple of times. My thinking is it might be other files updated besides the actual application file causing it but it is weird the way it does that.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 20, 2021, 11:16:40 AM
did you turn off auto update?
just a thought
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 20, 2021, 11:33:14 AM
Yep.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 20, 2021, 12:19:34 PM
We had a few iMacs that had not had Acrobat updated yet. We renamed the Acrobat DC application on the Macs that were affected and then we copied the Acrobat DC application file from an unaffected Mac to the affected Macs and we got the problem fixed for now. We also turned off Auto Update in Acrobat Preferences for now.

On Friday I followed Joe's instructions above. Thanks Joe. It worked like a charm. This morning I started having the problem again, I quit Acrobat, then it worked fine. I quit Acrobat again and the problem reared it's ugly head once again.
I renamed the updated app xxAdobe Acrobat.app on Friday. Could the renamed app still launch randomly? I now moved the renamed app out of the folder completely. It seems to be working without issue now.

That happened to me too, you have to select a pdfs properties and make sure it's using the new application and not the old one. You know that part where you check "use this app to open all pdfs".
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on September 20, 2021, 12:20:03 PM
Then all pdfs after that will open in the right one.

Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 20, 2021, 01:47:36 PM
I Didn't have that problem, like a maroony I uninstalled my acro and installed the link from Enfocus site
looks like everyone else copied an old one.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Lammy on September 20, 2021, 07:23:35 PM
Spent 3 hours on a support chat with Adobe for this today. In the end the tech downloaded and installed the 2020 version and disabled updates.

Guess we'll have to wait an hear if Adobe fixes the issue so we can all get back to the current version?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on September 21, 2021, 11:30:22 AM
wow! Hey Lammy!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: DigiCorn on September 21, 2021, 02:02:57 PM
Then all pdfs after that will open in the right one.

hopefully


in a perfect world
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: AaronH on September 21, 2021, 02:24:53 PM
Man am I glad this thread exists. This just started effecting me today. Most of this morning I could see my selections, quit acrobat (and most other adobe apps I had open) as something was hanging my memory it seemed. Then I couldn't see any selections. Thankfully I had a time machine backup from yesterday I was able to grab the old app and bring it forward. First thing I did after that was turn off automatic updates.

Naturally adobe won't fix this for, what, a year at least?
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 21, 2021, 02:50:34 PM
Man am I glad this thread exists. This just started effecting me today. Most of this morning I could see my selections, quit acrobat (and most other adobe apps I had open) as something was hanging my memory it seemed. Then I couldn't see any selections. Thankfully I had a time machine backup from yesterday I was able to grab the old app and bring it forward. First thing I did after that was turn off automatic updates.

Naturally adobe won't fix this for, what, a year at least?

I would be shocked if they (Adobe) are not blaming it on Pitstop. They always blame the 3rd party plug-ins.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: madbugger on September 22, 2021, 12:35:52 AM
Not looking forward to uninstalling, does anyone think the fix will come soon?

Tracy,

I can send you a link for an unaffected version. No need to uninstall or install anything. Just rename the app that isn't working and copy the one from my link. Download, unzip, and move in the Acrobat folder in the Applications folder. I will send the link via PM to you.

Hi Joe,

any chance of getting a copy of that link as well please. My last backup is a little old and I don't want to go back that far with Acrobat

Cheers
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: abc on September 22, 2021, 05:28:34 AM
Just to  give you all an update. We are working on a fix at the moment.
When it's done we'll push out a special update to resolve this for macOS users only.
We improved the automatic update process in the last version, so that will help us get it out there.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 22, 2021, 09:37:07 AM
Hi Joe,

any chance of getting a copy of that link as well please. My last backup is a little old and I don't want to go back that far with Acrobat

Cheers

Sent you a link in PM.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 22, 2021, 09:45:52 AM
Just to  give you all an update. We are working on a fix at the moment.
When it's done we'll push out a special update to resolve this for macOS users only.
We improved the automatic update process in the last version, so that will help us get it out there.

Great news! Thanks.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: abc on September 22, 2021, 11:24:46 AM
Just to temper expectations, it's not a 5 minute fix.
But we are in discussion with Adobe about it, so will get it out asap.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on September 22, 2021, 01:23:28 PM
No problem. 10 minutes will be fine. :sarcasm:
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: David on September 22, 2021, 02:56:21 PM
I'm on break... gimme 15 minutes
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: madbugger on September 22, 2021, 04:59:44 PM
Hi Joe,

any chance of getting a copy of that link as well please. My last backup is a little old and I don't want to go back that far with Acrobat

Cheers

Sent you a link in PM.

Thanks Joe
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on October 07, 2021, 09:39:44 AM
Enfocus has released a fix for this issue. Download the update and install.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Tracy on October 07, 2021, 11:04:47 AM
I did the update and I think my adobe updated too, I had update Adobe automatically turned off
It's fine but I was expecting to have to update adobe, weird
and my update automatically is turned on now
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: abc on October 07, 2021, 12:32:03 PM
Do note though, the fix is for PitStop 2021 only
If you have an older PitStop version you would need to upgrade.
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: pspdfppdfxhd on October 07, 2021, 07:07:55 PM
Enfocus has released a fix for this issue. Download the update and install.

Can’t update the old version though. We don’t really need to update for any good reason at this time. Looks like we’re forced into it!
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: Joe on October 07, 2021, 10:01:01 PM
Enfocus has released a fix for this issue. Download the update and install.

Can’t update the old version though. We don’t really need to update for any good reason at this time. Looks like we’re forced into it!

You can upgrade for 50% off for the first year.

(https://test.b4print.com/images/Pitstop_Discount.png)
Title: Re: Pitstop not working properly
Post by: abc on October 08, 2021, 01:55:33 AM
You can also upgrade a perpetual license which may be more cost effective.
Contact your Enfocus reseller for details.