p01 Kansas City Southern
Skip to main content

Recent Topics

xx
Printing scratch and win cards
by Tracy
February 22, 2019, 03:15:04 PM

xx
Mojave (and Acrobat DC)
by david
February 22, 2019, 09:26:02 AM

xx
Imposition Books - XMF
by Joe
February 21, 2019, 01:03:27 PM

xx
CWS 5
by wonderings
February 20, 2019, 04:02:55 PM

xx

xx
Markstools2 - State of the Industry?
by scottrsimons
February 19, 2019, 08:00:06 AM

xx
KBA CIP3 software
by Joe
February 18, 2019, 04:10:36 PM

xx
Dell PowerEdge R730 RAID
by mattbeals
February 18, 2019, 02:43:01 PM

xx
Prinergy 8.1.2 for sale
by abc
February 15, 2019, 05:50:39 PM

xx
Combine rows in excel to one row
by swampymarsh
February 15, 2019, 09:21:01 AM

Topic: Anyone running a PAT filter? (Read 2165 times) previous topic - next topic

Anyone running a PAT filter?

... on a violet unit. Having trouble getting it to take the code for a 3 and 6 month filter change. (both light I and light II showing yellow, so both need changing, is my understanding). Because we're running it about 9 hours a day, changes are fairly rare, so rusty on it.
I think that if I await the end of beeps with door open, then key in the 6 month code in the 10'ish sec interval, it should give me an OK beep sequence, then all LEDs go green, (from yellow). Then I can shut/secure the door and that's it. Not happening.
I can get a Fuji contact call in the morn, but in the meantime I'm on countdown warning beeps.    :rolleyes:
Fujifilm XMF/AdobeCC/PitStop Pro/Black Magic/ScreenPlateRite_Fujifilm ZP processless. 28" Komoris  |  Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Too old for this.. but.. there's that question of income. And lack of it if I stop.
~~~~~~

Re: Anyone running a PAT filter?

Reply #1

  's OK.   :embarrassed:  Decided to re-read my notes before going home. Notes said: 'try 3121 OR 2131. Hadn't tried 2131.   :laugh:  >  :walker:
Fujifilm XMF/AdobeCC/PitStop Pro/Black Magic/ScreenPlateRite_Fujifilm ZP processless. 28" Komoris  |  Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Too old for this.. but.. there's that question of income. And lack of it if I stop.
~~~~~~

Re: Anyone running a PAT filter?

Reply #2
Yeah, I was going to suggest 2131. :sarcasm:
Mac OS 10.12 Sierra | Prinergy 7.5 | Adobe Creative Cloud 2017 | Two Luscher XPose 160 CTP units

Prepress: One who does precision guess work based on unreliable data provided by those of questionable knowledge.

Re: Anyone running a PAT filter?

Reply #3

Yeah, I was going to suggest 2131. :sarcasm:


    :laugh:  Yeah, it was :rolleyes: when the 'missed' one worked.

BTW, if anyone uses these filters, test your current pricing against Purex in the UK.  Amazing service as well. Saved $580 0n a 1 year kit. Roughly a 40% saving.
Fujifilm XMF/AdobeCC/PitStop Pro/Black Magic/ScreenPlateRite_Fujifilm ZP processless. 28" Komoris  |  Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Too old for this.. but.. there's that question of income. And lack of it if I stop.
~~~~~~

Re: Anyone running a PAT filter?

Reply #4
Easy way to reset those things. Hold in all three of the input buttons when you turn it on. I had to replace that board on the one I had twice in it's lifetime. Mine never did keep good track of when filters needed to be changed even after the last board change, so I had a piece of paper taped to it with the change dates marked so I'd remember when to change them. Glad I no longer need it with the new Screen thermal platesetter we have...
OS10.6.8  OS10.10.5
Windows 10
Cannon C6000
Oce TDS 860
Kodak Digimaster 9110
Don't Crush That Dwarf, Hand Me the Pliers

Re: Anyone running a PAT filter?

Reply #5
yes, it's the red wire, definitely the red wire


NOOOOOOOO DON'T CUT THE RED WIRE!
vdp donkey
gmc inspire • sarcasm while you wait

Re: Anyone running a PAT filter?

Reply #6
I had a problem with none of the codes working. I finally called PAT Technology. They gave me instructions for a master reset. Something went whacky I guess. I can't remember what the instructions were. I had them with my notes that later became kindling.
Rampage 11.1 • Preps 5.32 • Fuji Film Sabre P-9600 CTP Platesetter with inline FLP 1260 processor • Rampage •  ManRoland PECOM using CIP3 data • HP DesignJet 5500 42" 6/C • Epson Stylus Pro 9880 • Xerox Docucolor 8000 with Fiery • Mutoh ValueJet 1604 • Océ Arizona 250 GT • Océ Arizona 365 GT • Onyx Production House/THRIVE • ManRoland 700 5/c + coat and 2/3 perfect • and a coupla' Heidelbergs and other stuff

Re: Anyone running a PAT filter?

Reply #7

Easy way to reset those things. Hold in all three of the input buttons when you turn it on. I had to replace that board on the one I had twice in it's lifetime. Mine never did keep good track of when filters needed to be changed even after the last board change, so I had a piece of paper taped to it with the change dates marked so I'd remember when to change them. Glad I no longer need it with the new Screen thermal platesetter we have...


Shall put that on my notes. All I gotta do then is read them properly.   :laugh:  Shame about the kindling Skryber... that would be handy. Anyhow, travelling OK right now.
Fujifilm XMF/AdobeCC/PitStop Pro/Black Magic/ScreenPlateRite_Fujifilm ZP processless. 28" Komoris  |  Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Too old for this.. but.. there's that question of income. And lack of it if I stop.
~~~~~~