Skip to main content

Topic: Thumbnail view lost (Read 267 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
  • frailer
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
  • Sydney, OZ.
Thumbnail view lost


We're now on the latest, and on new iMacs, so outa date shouldn't be an issue. I Paste below the relevant part of the email just now to our Fujifilm tech guy.


Seems like any new job brought in, no thumbnails in the dropdown or Reading Order visible. --->  White boxes.


Have:

-dumped the job and re-done.

-quit Clients and restarted XMF Server

Blank thumbnails can be double clicked and the PDFs viewed.
Fujifilm XMF/AdobeCC/PitStop Pro/Black Magic/ScreenPlateRite_Fujifilm ZP processless. 28" Komoris  |  Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Too old for this.. but.. there's that question of income. And lack of it if I stop.
~~~~~~

  • frailer
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
  • Sydney, OZ.
Re: Thumbnail view lost
Reply #1


.... 5 minutes later... as compadre is replacing a page, they suddenly 'appear'.   :rolleyes:   Time delay.
Fujifilm XMF/AdobeCC/PitStop Pro/Black Magic/ScreenPlateRite_Fujifilm ZP processless. 28" Komoris  |  Forgotten good guys: Dennis Ritchie, Burrell Smith, Bill Atkinson, Richard Stallman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Too old for this.. but.. there's that question of income. And lack of it if I stop.
~~~~~~

Re: Thumbnail view lost
Reply #2
There's a reported bug in the client for iMac. Not only that issue, there will be a time that the client is going to be really slow. No issue with windows platform. I am not upgrading until the latest patch is released.